Onze productie: Van Kwaad tot Erger

DE KAARTVERKOOP IS GESTART! KLIK HIER OM DIRECT ONLINE TE BESTELLEN, GA NAAR DE PRIMERA IN REUSEL OF KOOP NOG EEN KAARTJE AAN DE ZAAL OP DE DAG VAN DE UITVOERING.

Klaar voor een avondje plezier? kom dan kijken naar deze doldwaze komedie! deze speelt zich af in het huis van Frank en Sjan van Dooren. Op het eerste gezicht een gelukkig stel, maar schijn bedriegt… dat wordt snel duidelijk als kersverse buurman Gerrit veel te vroeg in de ochtend bij zijn nieuwe buren aanbelt. Hij doet een ontdekking die niet zonder gevolgen blijkt. De misverstanden stapelen zich op en het gaat van “Kwaad tot Erger”. De hele situatie is al snel niet meer te overzien wat tot hilarische toestanden leidt. Een ontspannen avond met veel lachsalvo’s gegarandeerd

regie: Thijs Bierens

De opvoering van 25 maart wordt NRT-Compleet (in het eerste bericht van de pc55, stond dit niet goed)

Een avond toneel kijken, gezeten aan tafeltjes in de zaal van De Kei met de mogelijkheid om een hapje en / of drankje te bestellen (voor de voorstelling, in de pauze en na afloop). Je vult je bestelling in op een bestelformulier die je aan de ober meegeeft. Voordat de voorstelling start kan je de bestelling doorgeven die je in de pauze wilt ontvangen. De pauze begint, en dan beginnen de obers de bladen naar de juiste tafel te brengen. Na afloop van de avond lever je je bestelformulier in en rekent af. Hoe makkelijk en ideaal kan het zijn toch? Tijdens de voorstelling is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Een andere manier van genieten van een avond toneel. Een totaal ontspannen, gezellige avond. Wil je hiervoor kaarten reserveren? Dat kan….de kaartverkoop start begin maart… Want, vol is vol.

De overige avonden kunt u ook genieten van het toneel. Dan staan de stoelen in de ’traditionele’ rijen en kunt u voor in ’t Kiezeltje voor de voorstelling, in de pauze en na afloop uw hapje en/of drankje bestellen.