Over ons

Het Nieuw Reusels Toneel (NRT) is een toneelvereniging, gesticht in 1982. Sinds 1982 zijn er jaarlijks voorstellingen gegeven in het gemeenschapshuis ‘De Kei’ in Reusel. Niet alleen de jaarlijkse ‘grote’ voorstellingen zijn verzorgd door de toneelvereniging, ook hebben we sinds 2022 de organisatie van het terrastheater op ons genomen. Er wordt ook met regelmaat deelgenomen aan andere activiteiten zoals het de carnavalsoptocht, deelnemen als spelersgroep aan het terrastheater en gastoptredens bij bijvoorbeeld ‘Kiek op Muziek’ Typetjes spelen bij evenementen. etc.

Momenteel telt de vereniging NRT 22 leden De spelers en overige leden die zich op andere manieren inzetten voor de vereniging, waaronder verzorging van de notulen, functie van penningmeester, maken van decors, het verzorgen van de kleding, kapsels en grime, meehelpen achter de schermen bij de voorstellingen bv bij de kaartverkoop, de catering, het onderhouden van de website, en andere social media etc.

We kunnen altijd nog nieuwe leden gebruiken die zich bij onze gezellige club willen aansluiten. via secretariaat@nieuwreuselstoneel.nl kun je altijd contact opnemen.