Boter bij de vis (2014)

Rolverdeling:

Thijs Bierens
Maurice Sanders
Louis Vosters
Marie Louise Mollen
Ad Borremans
Francine van Gorp
Els Vosters
Piet Sanders
Linda Antonius
Ben Tielemans

Inhoud:

De  hoofdpersonage, Erik de Zwaan is twee jaar geleden  op het werk ontslagen maar heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw durven te vertellen. Om de dalende inkomsten te compenseren, heeft hij een ingenieus plan bedacht, maar is dit plan niet TE ingenieus? Erik werkt zich behoorlijk in de nesten. Hij ziet zich verplicht leugen na leugen toe te dekken met nog meer leugens. Maar beseft dat hij verstrikt raakt in zijn eigen web.

En Erik besluit dat dit eindelijk moet ophouden. Nu!!

Als hij probeert de klok terug te draaien, loopt de zaak pas goed uit de hand. Erik wil al die valse uitkeringen stop zetten, maar als hij een probleem probeert op te lossen, komt hij in steeds grotere problemen. Hij dwingt Bobby, die boven een kamer huurt, het spel mee te spelen. Dat had hij beter niet moeten doen.. En het dramatische ‘overlijden’ van oom Harrie maakt de boel alleen maar ingewikkelder. En plots staat daar meneer  Meulenbroeks  voor de deur, een inspecteur van het UWV, een echte pitbull die niet meer loslaat als  hij zijn tanden ergens in heeft gezet. De paniek is groot.

Vanaf dat moment volgen de dolste verwikkelingen, de meest gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in een razend tempo op en bezorgen het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond!!  Dit wordt lachen, gieren, brullen!!!

Foto’s

Recencies